Direct overlijden melden 06-536 725 84

Uitvaarthuis Tiel

Het uitvaarthuis - Elstar

Een open, transparant en van airconditioning voorzien uitvaarthuis vormt de basis van al onze werkzaamheden. Op natuurlijke wijze, in een rustige en ontspannen sfeer kunnen nabestaanden afscheid nemen van de overledene en naar de laatste rustplaats begeleiden.

De opbaarruimte is ruim en licht gehouden. De indeling is zodanig gemaakt, dat ieder die dat wenst de volledige zorg van de overledene kan meebeleven, meehelpen of zelf verrichten

Uiteraard zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen op ons eigen terrein.

Wilt u naar aanleiding van onze website ons uitvaarthuis en tweede aula Conference aan de Dodewaardlaan eens bezichtigen of met ons kennis maken, dan nodigen wij u van harte uit een afspraak met ons te maken.

Kleine impressie van het uitvaarthuis

Het uitvaarthuis - Conference

De grond waarop de aula staat is in het verleden altijd een perenboomgaard geweest. De wanddecoratie in de zaal laat die tijd terugkomen.

De nieuwe aula is een prachtige aanvulling op ons sinds 2006 bestaande uitvaarthuis. Evenals onze bestaande aula is ook deze licht en modern ingericht en geschikt voor ruim 125 personen bij zowel condoleances, afscheidsdiensten of een fijn samenzijn na de dienst.

De familiekamer

Het uitvaarthuis is voorzien van een 24-uurs familiekamer met pantry en toilet. Men kan de overledene zo vaak bezoeken als gewenst, worden gewaakt of overnacht door gebruikmaking van de tweepersoons bedbank. De sleutel van de eigen ingang wordt voor de betreffende dagen aan de familie overhandigd.

Uw uitvaartwensen bespreken? Neem contact met ons op