Direct overlijden melden 06-536 725 84

Diverse overige locaties voor de uitvaart

Een sfeervolle uitvaart in een landelijke omgeving

Landelijk gelegen in de Lopikerwaard ligt een prachtige boerderij genaamd ‘Het Hof van Hoenkoop’ Op deze sfeervolle locatie is het mogelijk zowel een condoleance als afscheidsdienst te organiseren. 

De monumentale boerderij uit 1603 is geheel in authentieke stijl. De unieke schouw met ruim 400 Bijbelse voorstellingen uit het Oude- en Nieuwe Testament, bedstede en oude nissen, vormen het bewijs dat het authentieke karakter van de boerderij tot in het kleinste detail bewaard is gebleven.

In 2015 is de achterliggende hooiberg nieuw opgebouwd, in moderne stijl ingericht en tevens voorzien van een aparte ingang en invalidentoilet. De hooiberg kan als apart gedeelte gebruikt worden, maar ook in zijn geheel verbonden worden met de monumentale boerderij. De capaciteit wordt hiermee verruimd tot 275 personen.

Ook zijn er diverse cateringmogelijkheden. Een kleine sfeerimpressie laat een landelijke omgeving zien, die rust uitstraalt. Een prachtige locatie, waar veel mogelijk is.

Openlucht afscheidsdienst.

In het pittoresk dorpje Zoelen ligt aan de rand van het bos een prachtige locatie voor het houden van een afscheidsdienst, een condoleance of de nazit met familie en vrienden aan lange houten tafels met verse limonade en fruit. 

Een afscheid in de natuur is puur, mooi en perfect voor in de lente- en zomermaanden omringt door bloemen vol in bloei.

Uw uitvaartwensen bespreken? Neem contact met ons op