Inloopmoment

Heb jij wel eens nagedacht over het moment dat je er niet meer bent? Hoe heb je bepaalde zaken geregeld? En waar kan je dan aan denken? 

 

Wensenlijst

Je kan op veel manieren jouw afscheidswensen kenbaar maken. Opschrijven op een A4'tje, speciaal wensenboekje of uiteraard een digitaal document maken. Belangrijk is dan wel dat jouw naasten hier bij kunnen. Een keukentafel gesprek kan ook al heel verhelderend zijn.

Wat voor afscheid

Het kan zijn dat je precies weet hoe jij jouw afscheid in zou willen vullen, het kan ook zijn dat je er niet graag over na wilt denken. Er is heel veel mogelijk, en niets is meer echt 'gebruikelijk'.

Een uitvaart mag een afscheid zijn die jouw verhaal verteld. 

Voorbereidingen treffen

Juist nu is het verstandig om al voorbereidingen te treffen. Het geeft jouw nabestaanden houvast in een hele heftige periode, als een en ander al uitgesproken of vastgelegd is. Scholtus uitvaartzorg gelooft in transparantie. Aan de hand van de wensen krijg je binnen 24 uur een kostenbegroting.

 

Je kan je laten inspireren op onze website of vraag hier een inspiratiegids en/of persoonlijke wensenlijst aan. 

Heeft u behoefte aan informatie of wilt u het uitvaarthuis zien. Voel u vrij om bij oons thuis langs te komen en een indruk te krijgen van ons: 'het gezin' Scholtus.

 

Ook bent u van harte welkom op onze inloopmoment iedere laatste zaterdag van de maand.  Het eerst volgende inloopmoment is zaterdag 27 juli 2024 van 15.00 tot 17.00 uur

 

De koffie staat voor u klaar!