Heeft u een bijdrage aan het herinneringsboek?

Selecteer dan hieronder de naam van de overledene en geef uw gegevens in. U kunt 1 document of afbeelding per keer uploaden.

Wij zorgen ervoor dat uw bijdrage in het herinneringsboek wordt verwerkt.

Wij gebruiken reCAPTCHA om spam tegen te gaan. Accepteer de cookies om het formulier te tonen.

Een boek vol herinneringen

Terugblik

‘Het Terugblik’ een kijkje naar verleden die troost biedt voor het heden…

De definitie van herinneringen; onze versie van de geschiedenis, van wat gebeurd is in ons verleden. Het is het meest waardevolle bezit wat iemand heeft. Ieder mens creëert zijn of haar eigen gedachten bij een gebeurtenis of persoon. Zo kunnen de herinneringen van een goede buurman anders zijn dan een naast familielid van uw dierbare. Anekdotes, foto’s van bijzondere momenten, lieve woorden van familie, vrienden en kennissen. De terugblik van naasten kan een heel fijn moment zijn om u, naast het verdriet, weer even een glimlach te bezorgen. 

Wij van Scholtus Uitvaart hebben daarom ‘Het Terugblik’ in het leven geroepen. We versturen herinneringskaartjes mee met de rouwkaart. Mensen kunnen op dit kaartje de meest waardevolle herinnering aan uw dierbare opschrijven en op de dag van de uitvaart bij ons in ‘Het Terugblik’ afgeven. Wij bundelen dit in een waardevol boek. Het geheel kan gecompleteerd worden met foto’s van bijzondere momenten, de rouwbrief, de teksten die opgedragen zijn tijdens de dienst. Wat de wens hier ook voor is. In overleg kunnen we er een prachtig waardevol en persoonlijk herinneringsboek van maken. Zeker op moeilijke momenten kunnen al die lieve woorden positieve kracht geven en fijn beleefde momenten van het verleden levendig houden. 

Tenslotte is het onmogelijk iemand te vergeten die zoveel heeft gegeven om te herinneren.