Direct overlijden melden 06-536 725 84

Assortiment eten en drinken

Eten heeft in de eerste plaats de functie om rouwenden te troosten, uit hun isolement te halen en weer op te nemen in de gemeenschap. Dat was vroeger zo en in zekere zin nog steeds. Nabestaanden hebben behoefte aan een gezamenlijk ritueel om hun verlies met anderen te delen. Bijpraten, anekdotes ophalen en als er geen woorden zijn voor het verdriet biedt eten een vorm van troost.

Herinneringen ophalen met een hapje en een drankje

Het verzorgen van eten en drinken bij een uitvaart is tegenwoordig een onderdeel geworden van de sfeer die we willen creëren die past bij de overledene. Dit kan een kopje koffie zijn met een ambachtelijk stukje appelcake omdat oma daar zo gek op was. Of oom Henk die zijn nabestaanden heeft gevraagd om zijn geleefde leven te vieren. Terugkijken en herinneringen ophalen met een hapje en een drankje. Dat was zijn wens.

Het Scholtus Uitvaarthuis biedt de mogelijkheid een keuze te maken uit een uitgebreid assortiment van verschillende hapjes en dranken. Mocht u lastig een keuze kunnen maken, dan is het ook mogelijk een arrangement voor u te verzorgen als bijvoorbeeld een High Tea, High Wine of High Beer.

Wensen

Bespreek uw wensen met ons en samen vinden we de juiste invulling. Wij houden uiteraard rekening met bepaalde dieetwensen of intolerantie. U kunt dit vooraf aangeven.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op