Direct overlijden melden 06-536 725 84

Column: Klein en intiem

Heeft u al eens een moment stilgestaan bij de wensen en invulling van een uitvaartdienst? Waar voelt u zich als nabestaande prettig bij? Waar hecht u veel waarde aan?

Dit kan een richting geven aan de vorm of aan de locatie voor een uitvaart. Maar ook het aantal genodigde voor de dienst kan een sturing daarvoor zijn. Er is ontzettend veel mogelijk en bijna alles te realiseren.

We hebben allemaal inmiddels wel ervaren dat we veelal op onszelf aangewezen zijn. Dat je teruggeworpen wordt op je directe naasten. Ook is het samenzijn met grote groepen een bijna zeldzaam fenomeen geworden. Het samenzijn in een kleine intieme setting heeft inmiddels haar charme getoond.

Een intieme cirkel van dierbaren die elkaar steun bieden.

“Klein en intiem met groot bereik”

Het kan het resultaat zijn om heel bewust de uitvaartdienst mee te maken. Met meer rust je aandacht kunnen verdelen onder de genodigden en gesprekken aan te gaan. Maar ook meer gelegenheid om naar je eigen gevoel te luisteren. Jouw verdriet te kunnen tonen, immers is die kleine intieme kring met dierbaren een kring die heel dicht bij jou staat.

Uiteraard wens je iedereen ruimte voor afscheid, wil je mensen meenemen in de herinneringen en verhalen. Wil je de mooie momenten van het geleefde leven zoveel mogelijk delen.

Daarin is via een “livestream” de uitvaart volgen een prachtige oplossing. Ver en toch dichtbij. Klein en intiem met een groot bereik.

De livestream verzorgen wij in onze “Conference aula” maar ook op locatie, waardoor familie, vrienden of kennissen in Nederland en in het buitenland meegenomen worden tijdens een reis die gevuld is met herinneringen.

Hartelijke groeten,  

Annemarieke Scholtus