Direct overlijden melden 06-536 725 84

Maak zelf uw rouwboeket

Het overlijden van een dierbaar persoon is één van de ingrijpendste gebeurtenissen die we als mens kunnen meemaken. Rouw ontstaat als reactie hierop en is een proces dat iedereen op eigen wijze doormaakt. Het rouwproces is zeer individueel en heeft bij iedereen een ander verloop. Hoe lang het duurt, met welke gevoelens u te maken krijgt en wat steun en troost biedt, het is voor ieder persoon anders. Rouwen heeft tijd en aandacht nodig.

Ruimte voor rouwen, herinneren en herdenken

Tussen het overlijden en de begrafenis beweegt de tijd zich razendsnel. Er moeten veel praktische zaken worden geregeld en in hoog tempo beslissingen worden genomen. Zo ook de beslissing omtrent een rouwboeket. Zoals hierboven al omschreven heeft ook het rouwen tijd en aandacht nodig. In samenwerking met twee kwalitatief hoogstaande bloemenboutiques, Nicole en Machiel Bekker Bloem en Interieur, is het mogelijk uw eigen rouwboeket te maken. Ondanks dat u bezig bent, is dit ook even een moment waarbij u samen herinneringen kunt ophalen. Een moment van rust in de toch al hectische periode. De vakbewame medewerkers van de bloemenboutique begeleiden u hierin. Het maken van het rouwboeket duurt ca. één uur. Vooraf zal er met u overlegd worden met welke bloemen en kleuren u het rouwboeket wilt maken. Op deze wijze legt u uw eigen gevoel in het boeket voor uw dierbare.

U kunt al een rouwboeket zelf maken (met twee personen) vanaf €150,- Mocht u dit wensen dan kunt u dit bij ons aangeven. Wij zorgen er dan voor dat de bloemenboutiques contact met u opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op